Innerlijke rust en diepe ontspanning

door de harmoniserende klanken van de klankschalen

Klankschalensessies

Een klankschalensessie geeft diepe innerlijke rust en werkt zelfs helend.

Ons lichaam bestaat voor het grootste deel uit water en de trillingen van de klankschalen beroeren op zachte wijze die 'binnenwereld' en herstellen zo ons innerlijk evenwicht.

Een heerlijke manier om te ontspannen en contact te maken met de stilte in jezelf!

Dus laat lichaam en geest helemaal tot rust komen en geef je over aan een innerlijke reis op de harmonieuze klanken van de klankschalen! Je bent van harte welkom voor een individuele klanksessie in mijn praktijkruimte in Schiedam. Daarnaast geef ik regelmatig klankschalenverwenavonden of -dagen (in groepsverband). Kijk op de Agenda voor data. 

Innerlijke blokkades lostrillen

Ieder orgaan, ieder weefsel heeft een eigen trilling. Bij ziekte of (emotionele) blokkades is er sprake van een verstoring in die natuurlijke, oorspronkelijke, trilling. De subtiele klanken van de klankschalen kunnen die  innerlijke blokkades lostrillen en organen ontgiften. Zo wordt je hele systeem weer in balans gebracht. Bovendien is het een heerlijk, ontspannende ervaring en een waar cadeau aan jezelf!

Klankbad

Een klankschalenbehandeling wordt ook wel klankbad of klankmassage genoemd, omdat je ondergedompeld wordt in klanken en je lichaam ‘van binnen gemasseerd wordt’. Je ligt tijdens de behandeling beurtelings op je buik en op je rug, op een zacht matras, terwijl ik verschillende technieken toepas. Ik sla de klankschalen aan, of laat ze ‘zingen’ en beweeg ze boven of langs je lichaam. Verder plaats ik ook schalen op je lichaam (tenzij je dat niet prettig vindt), waardoor de trillingen nog dieper en directer doorwerken.  Ik werk daarbij puur vanuit mijn intuïtie, waarbij het mij vooral gaat om het creëren van een diepe, innerlijke rust. Alles in een veilige, prettige sfeer en afstemmend op jouw behoefte.

Zorg voor gemakkelijk zittende kleding, liefst geen metalen knopen of gespen e.d. omdat die mee gaan trillen als de schalen op je lichaam staan.

 klankschalensessie   

Interesse in een klanksessie?

Neem dan contact met me op
Klankschaal.jpg

klankbad

 

klankschaalsessie

 

klankschaalbehandeling

 

Klankschalensessie van 1 uur: € 55,--

Deze sessies staan los van de Cranio Sacraal Therapie en worden dan ook niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Praktijkruimte

Innerlijke glimlach
Frambozengaarde 3 (2e etage)
3124 WG Schiedam

Routebeschrijving