Cranio Plus

Wil jij een handvat om zelf aan je gezondheid te werken?

Kies dan voor een Cranio Plus behandeling

Dan ervaar je niet alleen de diepe ontspanning en heling van een cranio behandeling, maar krijg je ook handvatten mee voor thuis, om zelf te werken aan je eigen gezondheid.

In deze langere sessies werk ik met energetische en lichaamsgerichte oefeningen uit de Qi Gong of met Autogene Training.

Qi gong is een bewegingsleer die onderdeel is van de traditionele Chinese geneeskunde. Het maakt gebruik van vloeiende, cyclische bewegingen, vaak op het ritme van je adem. En het is er op gericht om lichaam en geest in balans te brengen en om je levenskracht, je qi (ook wel gespeld als chi) te laten stromen zodat je je vitaler en gezonder gaat voelen. Je zult versteld staan wat die voor jou kan betekenen. Lees meer......

Autogene training is een zelfhulpmethode die inzetbaar is bij zowel emotionele als fysieke klachten. In deze vorm van zelfhypnose open je de poort naar het onbewuste, waardoor je patronen met gerichte aandacht af- en aan kunt leren. Lees meer......

Voor wie?

Voor mannen en vrouwen die

  • zelf actief willen bijdragen aan hun gezondheid
  • weten dat lichaam en geest één geheel vormen
  • op een veilige en natuurlijke manier willen werken aan hun lichamelijke en/of geestelijke klachten, denk aan chronische hoofdpijn, rugpijn, slaapproblemen, stressklachten, onrust, angst
  • toe zijn aan een persoonlijke transformatie.

Maatwerk

In de eerste sessie bespreken we jouw doelstellingen (wat is je belangrijkste probleem, wat wil je bereiken) en kijken we welke methode voor jou het meest geschikt is.

De Qi Gong oefeningen stem ik speciaal af op jouw klachten, wensen en natuurlijk jouw mogelijkheden. Het zijn eenvoudige, vaak vloeiende bewegingen, waarbij je de energie in jezelf in beweging brengt en kunt sturen naar plaatsen in je lichaam die het nodig hebben. Je leert bijvoorbeeld hoe je spanning opbouwt en vasthoudt, maar vooral, hoe je die weer los kunt laten. Daarnaast is het voor veel mensen ook belangrijk om te leren hoe je meer in je eigen kracht kunt komen en hoe je jezelf energetisch kunt beschermen tegen (te veel) invloeden van buitenaf. Als je regelmatig thuis oefent dan komen lichaam en geest steeds meer en sneller tot rust en ga je je gezonder en vitaler voelen. 

De Autogene training is een traject van 6 sessies, waarin je leert om het vegetatieve zenuwstelsel met gerichte aandacht tot rust te brengen. En middels een positieve intentie als het ware herprogrammeert.

Beide methodes zijn een goede voorbereiding op de cranio behandeling die ik aansluitend geef. De behandeling werkt dan nog dieper door omdat je al in een ontspannen, ontvankelijke staat bent.

Gun jij jezelf de mogelijkheid om te veranderen?

En ben je bereid om daar zelf tijd in te investeren?

Neem dan contact met me op

En zet de eerste stap op weg naar een bewustwordingsproces waar je je hele verdere leven profijt van hebt. 

zenuwcel.jpg

Praktijkruimte

Frambozengaarde 3 (2e etage)
3124 WG Schiedam
T: 06 - 44 804 102

Tarieven

Cranio sacraal therapie komt uiteraard nooit in de plaats van een medische behandeling, maar kan hier wel een heel nuttige aanvulling op zijn. Raadpleeg bij serieuze klachten altijd eerst een arts.
Veel zorgverzekeraars vergoeden de cranio sacraal therapie  vanuit de aanvullende verzekering. Vaak is hieraan een maximumbedrag verbonden, kijk voor uw situatie bij de polisvoorwaarden van uw verzekeraar.

Ik ben lid van de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) en de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).